Dziś mamy 20 września 2020, niedziela, imieniny obchodzą:

14 września 2020

Ostatni Turniej Rzutu Podkową. Niebawem zostaną wręczone nagrody

fot. Piotr Krzywdziński

fot. Piotr Krzywdziński

Odbył się ostatni Turniej Rzutu Podkową w ramach Grand Prix Szubin 2020. Turniej ten #był również zaliczany jako 26 Sportowy Turniej Miast i Gmin. W całym Grand Prix wystartowało 26 uczestników.

20 września o godzinie 15:00 w Szubinie przy Orliku na ul. Mostowej 14 odbędzie się Turniej Masters gdzie zostanie podsumowanie Grand Prix Szubin 2020 w Rzucie Podkową i zostaną wręczone nagrody i medale.

Wyniki ostatniego turnieju:

Kategoria Małżeńska

1. Gabriela i Robert Sobczakowie 78 pkt.
2. Małgorzata i Paweł Chrzanowscy 38 pkt.
3. Paulina i Tomasz Kwiatkowscy 36 pkt.

Mężczyźni

1. Daniel Lubawy 94 pkt.
2. Piotr Szczelecki 89 pkt.
3. Grzegorz Czyż 50 pkt.

Dzieci

Dziewczynki

1. Anastazja Kwiatkowska 68 pkt.
2. Anna Winkowska 54 pkt.

Chłopcy

1. Maciej Sobczak 94 pkt.

Klasyfikacja Ogólna Grand Prix Szubin 2020

Klasyfikacja Małżeńska

1. Gabriela i Robert Sobczakowie 69 pkt.
2. Małgorzata i Paweł Chrzanowscy 59 pkt.
3. Beata i Waldemar Szymczakowie 43 pkt.

Kobiety

1. Kamila Jakubiak 45 pkt.
2. Beata Danielewska – Szymczak 15 pkt.

Mężczyźni

1. Grzegorz Czyż 55 pkt.
2. Jacek Hałas 54 pkt.
3. Daniel Lubawy 52 pkt.

Dzieci

Dziewczynki

1. Anna Winkowski 28 pkt.
2. Anastazja Kwiatkowska 28 pkt.

Chłopcy

1. Maciej Sobczak 58 pkt.
2. Jerzy Szymczak 50 pkt.
3. Krzysztof Lubawy 28 pkt.

Materiał: Piotr Krzywdziński

Oceń artykuł: 1 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Pieczątki Colop
Meble łazienkowe
Mikrodermabrazja
MEBLE PIOTR PASIEKA
Szafy przesuwne
Elzab Zeta
sugerowana cena producenta: 2816,70PLN
Zezwolenie na przetwarzanie odpadów
od 2000PLN
Drukarka fiskalna Epson
2499PLN PROMOCJA PLN
0

Jakie są najpopularniejsze imiona? Najnowsze zestawienie

Mamy zmianę na pozycji lidera, a dokładnie# liderki, wśród najpopularniejszych imion nadawanych dziewczynkom! W męskiej kategorii zmian brak. Sprawdźcie, jakie imiona – w pierwszym półroczu tego roku – rodzice nadawali swoim dzieciom najczęściej.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)