Dziś mamy 22 października 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

17 września 2020

Małgorzata Junyk doceniona. Spotkanie było okazją do wspomnień

fot. UM Szubin

fot. UM Szubin

W miniony wtorek, Burmistrz Szubina Pan Mariusz Piotrkowski spotkał się z Panią #Małgorzatą Junyk – byłą Dyrektorką Szkoły Podstawowej nr 1 im. Króla Władysława Jagiełły w Szubinie.

Burmistrzowi towarzyszyła Przewodnicząca Rady Miejskiej w Szubinie Pani Anna Kijowska, Zastępca Burmistrza Pani Wioletta Borys-Stachowiak, Przewodnicząca Rady Rodziców szkoły Pani Katarzyna Grabowska, obecna dyrektor szkoły Pani Marlena Posadzy oraz dyrektorzy wydziałów Urzędu Miejskiego blisko współpracujących z Panią Dyrektor Junyk.

Pani mgr Małgorzata Junyk jest nauczycielką dyplomowaną w zakresie nauczania zintegrowanego i informatyki. Pełniła funkcję Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 1 w Szubinie od 01.07.2010 r. do 31.08.2020 r. Wcześniej, od 01.09.2008 r. była wicedyrektorem szkoły.

Spotkanie było okazją do wielu wspomnień i podziękowań. Pan Burmistrz podziękował za wiele lat ogromnego zaangażowania i włożonej pracy, za sukcesy uczniów szkoły, za wzorowe kierowanie jedną z największych placówek oświatowych naszej gminy. Do podziękowań dołączył pamiątkowy grawerton i kwiaty. Pani Dyrektor, dziękując za współpracę,  podkreśliła życzliwość Burmistrza Szubina dla szkoły i dla niej jako dyrektora placówki. Podziękowała członkom Rady Miejskiej i pracownikom urzędu. Szczególne podziękowania skierowała także na ręce Przewodniczącej Rady Rodziców. Nowej Pani Dyrektor życzyła pomyślności w pracy zawodowej na rzecz uczniów i całej społeczności szkoły.

Materiał: UM Szubin

Oceń artykuł: 8 9

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Stół z blatem szklanym + krzesła
Fotokubek z kolorowym uchwytem w kształcie serca
24,90PLN
Szkolenia p.poż.
od 50PLN
Siłownia
Deska elewacyjna
Sprawdzanie i regulacja ciśnienia w ogumieniu
Kalkulatory
od 6,90PLN
Fotoobrazy na płótnie
od 48,50PLN
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)